Družbena odgovornost

Projekt ASI – pričenjamo usposabljanja

21.6.2018

Projekt ASI: po uspešno pripravljeni Strategiji in izdelanih načrtih osebnega in poklicnega razvoja se začenjajo usposabljanja


Ključni poudarki v projektu ASI so medgeneracijsko razumevanje in sodelovanje, prenos znanj iz izkušenj, zdravje na delovnem mestu in razvoj individualnih kompetenc zaposlenih 45+.

V podjetju pričakujemo, da bomo preko aktivnosti v projektu še izboljšali medsebojne odnose, komunikacijo in sodelovanje, odkrili in začeli razvijati dodatne potenciale naših sodelavk in sodelavcev, posledično pa izboljšali zavzetost zaposlenih in povečali pritok novih, inovativnih idej in rešitev.

Za cilj smo si zastavili vzpostavitev sistema mentorstva, sistema za prenos znanj in izkušenj ter vzpostavitev baze znanja. Ob tem pa si želimo, da bi s promocijo zdravih življenjskih in prehranjevalnih navad, uvajanjem vadbe na delovnem mestu in izven njega krepili zdravje in dobro počutje zaposlenih. Pridobljenih 55.686 eur želimo kar najbolje izkoristiti za razvoj zaposlenih v skladu s potrebami podjetja in njihovimi osebnimi željami.

Da bi se temu preseku kar najbolj približali, smo v okviru priprave Strategije opravili raziskavo med zaposlenimi 45+, v kateri smo pridobili podatke o njihovih potrebah, željah in potencialih, ki jih želijo razvijati.

Strategijo ravnanja z zaposlenimi 45+ smo povezali tudi s strateškimi cilji podjetja, ki smo jih postavili na delavnici novembra lani. Med njimi jih je kar nekaj, ki se nanašajo na razvoj zaposlenih, saj se zavedamo, da so usposobljeni, zavzeti in predani sodelavci in sodelavke največji vir dolgoročne konkurenčne prednosti podjetja.


Projekt ZAVZETI ASI sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.