Novice in dogodki

Ponovno smo zabeležili velik uspeh največje laboratorijske čistilne akcije v zgodovini Slovenije

18.6.2013
V začetku letošnjega leta smo se kot ekološko ozaveščeno podjetje že drugo leto zapored odločili, da ponovno pomagamo očistiti slovenske laboratorije, in sicer na področju odpadnih kemikalij.

V obdobju od 15.2.2013 do 31.3.2013 smo pri nakupu kemikalij za vsakih 50 EUR našim kupcem podarili kupon za brezplačno uničenje 1 kg odpadnih kemikalij. Dvig odpadnih kemikalij smo v skladu z vsemi strogimi regulativami izvajali v obdobju od 1. do 31. maja 2013.

Izjemno nas veseli, da lahko potrdimo, da je akcija doživela ponovno doživela velik uspeh in podporo naših kupcev, zaradi česar jo lahko označimo kot eno najuspešnejših akcij v zgodovini našega podjetja. V času akcije smo razdelili 10.238 kuponov za brezplačno uničenje 1 kg kemikalij, od tega so jih naši kupci unovčili 7.464, kar pomeni, da smo iz slovenskih laboratorijev odpeljali neverjetnih 7.464 kg odpadnih kemikalij !

Posebna pohvala in zahvala gre podjetjem in institucijam, ki so dodale največji prispevek k čistejšim laboratorijem:

Lek d.d., BIA Separations d.o.o., Krka d.d., Kemijski inštitut Ljubljana in Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Ljubljana.

Ponosni smo, da je Slovenija z vašo in našo pomočjo čistejša za skoraj 7.5 tone odpadnih kemikalij!  Verjamemo, da bomo ekološko poslanstvo uspešno izvajali tudi v prihodnje, saj so bili odzivi kupcev izjemno pozitivni in vzpodbujajoči, kar nam je dalo še dodatno energijo za naprej.  

Še naprej se bomo maksimalno trudili slediti načelom ekološke ozaveščenosti.

Ker nam je mar.

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.