Novice in dogodki

Zahvala Mladinskega doma Maribor za pomoč pri projektu Mirno morje

29.11.2012
V letošnjem letu smo se kot eno izmed prvih 18 slovenskih podjetij s polnim certifikatom Družini prijazno podjetje odločili organizirati prvi humanitarni likovni natečaj otroci - otrokom, ki je potekal pod sloganom »Kako pomagam pri kuhanju«.

Humanitarno noto natečaja smo izkazali s tem, da smo za vsako prispelo likovno delo Mladinskemu domu Maribor donirali 5 EUR za projekt Mirno morje , ki predstavlja najuspešnejši evropski socialno-pedagoški projekt za otroke in mladostnike iz socialno ogroženih okolij. Za njihovo jadranje smo z vašo pomočjo uspeli zbrati 480 EUR!

Mladinski dom Maribor nam je hvaležnost izkazal s čudovito zahvalo njihovih varovancev, ki so se jadranja udeležili. V podjetju Mikro+Polo jim želimo še veliko podobnih zabavnih potovanj in prijetnih trenutkov!

Zahvala Mladinskega doma Maribor


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.