Novice in dogodki

Posebna zahvala DPP!

9.12.2016

Kot podjetje iz prve generacije smo na slavnostni podelitvi certifikatov Družini prijazno podjetje (DPP) prejeli posebno zahvalo. Ponosni!

Nevladna organizacija - Ekvilib inštitut, ki izvaja postopke in ima mandat za podeljevanje certifikata, je po presoji zapisala naslednje:
»Še preden so pristopili k pridobivanju certifikata DPP, so izvajali določene aktivnosti, s pridobitvijo certifikata pa so to področje sistemizirali in formalizirali. Bili so med prvimi podjetji s certifikatom, kar ni naključje, saj je odnos do zaposlenih na visoki ravni. Podjetje želi dosegati visoko stopnjo zadovoljstva zaposlenih, tudi z uvedbo projekta DPP. Za dobro počutje zaposlenih so realizirali kar nekaj »neobičajnih« idej, kot so obiski psov v delovnih prostorih (ki so jih zaposleni z veseljem sprejeli kot ene od ostalih članov kolektiva). Zanimive so pobude, kot so: neomejeno število dni plačanega dopusta na osnovi popolnega zaupanja zaposlenim; 1 ura odmora (od tega polovico plačanega, ki ga lahko zaposleni koristijo po svoji želji, celotnega naenkrat ali deljeno); vsako jutro je organiziran brezplačen zajtrk, ki se ga udeležujejo vsi zaposleni… Vsa ta prizadevanja se odražajo na klimi, ki je na izredno visokem nivoju. Direktor je poln idej, vedno korak pred drugimi. Projekt DPP popolnoma podpira, bil je celo pobudnik, da je podjetje pristopilo k pridobitvi certifikata DPP. Zelo podpira vse ideje in aktivnosti, ki vodijo k dobremu počutju zaposlenih, k zadovoljstvu, posledično pa seveda tudi k večjim poslovnim rezultatom.«
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.