Novice in dogodki

Kaj se je zgodilo s kemikalijami?

16.12.2016

Trg kemikalij se bo po 31.12.2016 radikalno spremenil!

V letu 2015 je evropski proizvajalec kemikalij Merck kupil največjega ameriškega proizvajalca kemikalij - Sigmo Aldrich. Za nakup se je Merck odločil predvsem zaradi odličnega servisa, ki ga Sigma Aldrich zagotavlja svojim kupcem. Zaradi preprečitve monopola na evropskem tržišču je Evropska komisija odredila, da mora pred združitvijo Mercka in Sigme Aldrich slednja prodati blagovni znamki Fluka in Riedel de-Häen.

Podjetje Sigma Aldrich je iz svojega portfelja več kot 360.000 izdelkov prodala cca. 10.000 izdelkov omenjenih blagovnih znamk, in sicer iz skupin anorganskih soli, standardnih kislin in baz, pufrov, Hydranalov - reagentov za KF titracije in topil. Za nakup omenjenih izdelkov se je odločila korporacija Honeywell.

Tako danes Merck pod svojo streho ponuja kemikalije blagovnih znamk Aldrich, Merck, Sigma in Supelco, Honeywell pa blagovne znamke Burdick & Jackson, Fluka, Honeywell in Riedel de-Häen.
Podjetje MIKRO+POLO še naprej ostaja največji ponudnik kemikalij v Sloveniji!

V prodajni program 350.000 kemikalij bomo dodali še 20.000 kemikalij Merck in tako postali zastopnik za vse blagovne znamke kemikalij, pridobili pa smo tudi ekskluzivne pravice za prodajo 10.000 kemikalij blagovnih znamk Fluka in Riedel de-Häen, ki sta v lasti korporacije Honeywell.Spremembe

Pri naročilu izdelkov blagovnih znamk Aldrich, Merck, Sigma in Supelco ne boste opazili nobenih vidnih sprememb; izdelke si ogledate na njihovih spletnih straneh in jih pri nas naročite po običajnem postopku.

Pri naročilu izdelkov blagovnih znamk Fluka in Riedel de-Häen bo prišlo do določenih sprememb, vendar glavnina stvari ostaja enaka:
  • pri naročilu izdelkov uporabljate enake kataloške številke, kot do zdaj,
  • proizvodnja izdelkov ostaja na istih lokacijah*,
  • kakovost izdelkov ostaja na enaki ravni.

Pri izdelkih blagovnih znamk Fluka in Riedel de-Häen bo na embalaži napise Sigma Aldrich zamenjal logotip Honeywell. Vse izdelke Honeywell seveda najdete na njihovi spletni strani in jih pri nas naročite po običajnem postopku.

* Velja za 90 % vseh kemikalij.Naročila

Za vsa naročila izdelkov HONEYWELL, MERCK in SIGMA ALDRICH ter dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo:


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.