Novice in dogodki

Očistimo laboratorije

14.2.2017

Prva in največja laboratorijska čistilna akcija v zgodovini Slovenije četrtič. Ker nam je mar.

Brezplačno uničimo vaše odpadne kemikalije!

1. ZBIRAJ ČOKOLADICE (od 15. 2. do 31. 3. 2017)

Pri nakupu kemikalij* vam za vsakih 50 EUR podarimo kupon/čokoladico, ki velja za brezplačno uničenje 1 kilograma* odpadnih kemikalij.

2. UNIČI KEMIKALIJE (od 1. 4. do 30. 4. 2017)

Predložite kupone, ki jih boste prejeli in iz katerih bo razvidna skupna teža kemikalij, ki jih bomo za vas brezplačno uničili. V primeru, da v vašem laboratoriju nimate odpadnih kemikalij, lahko kupone zamenjate za popust (1 kg = 1 EUR), unovčljiv za nakup izdelkov iz našega prodajnega programa.


Za več informacij kliknite tukaj!* Akcija velja za nakup kemikalij proizvajalcev: MERCK, SIGMA, ALDRICH, SUPELCO, HONEYWELL, BURDICK & JACKSON, FLUKA in RIEDEL de-Häen. Pri izdani količini kuponov upoštevamo vrednost naročila kemikalij brez obračunanega DDV. Pri uničenju kemikalij upoštevamo bruto težo (kemikalija in embalaža).

 

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.