Novice in dogodki

Slovenski kemijski dnevi 2017

21.9.2017

Letošnji Slovenski kemijski dnevi, ki so v organizaciji Slovenskega kemijskega društva potekali v Portorožu, so bili odlična priložnost članov društva ter drugih zainteresiranih strokovnjakov s področja kemije, kemijske tehnologije in kemijskega inženirstva, da so predstavili svoje znanstveno delo in si izmenjali izkušnje.

Na naši stojnici smo za udeležence dogodka priredili nagradni kviz iz poznavanja našega podjetja. Za pomoč smo jim razdelili predstavitveno brošuro, v kateri so lahko poiskali odgovore. Nagrade so bile lepe: enodnevni rafting na Kolpi in naše reklamne majice »I'm not crazy, I just work in the lab«.

V kvizu je sodelovalo 36 udeleženk in udeležencev, prvo nagrado je žreb prisodil Ani Oberlintner iz UM FKKT, majice pa so dobile Renata Ciglarič, UL – Veterinarska fakulteta, Jožica Dolenc, prav tako iz Veterinarske fakultete in Zorka Novak Pintarič, iz UM FKKT. Čestitamo!
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.