Novice in dogodki

6 tednov posebnih ponudb!

9.2.2018

Pridružite se nam pri praznovanju tednov kemikalij in izkoristite  ugodnosti, ki jih ponujamo!


 

V letu 2012 smo se v podjetju Mikro+Polo kot ekološko ozaveščeno podjetje prvič odločili, da pomagamo očistiti slovenske laboratorije – tudi vašega! 

Tako se je rodila akcija "Očistimo Slovenijo, očistimo laboratorije", ki smo jo do danes izpeljali že štirikrat. V vseh teh letih se je naš eko-izziv razvil v največjo laboratorijsko čistilno akcijo v zgodovini Slovenije; poslovni partnerji ste se nam vsa leta z veseljem pridružili v velikem številu in skupaj z vami smo do sedaj uničili neverjetnih 25.821 kilogramov odpadnih kemikalij in tako slovenske laboratorije naredili čistejše ter predvsem veliko bolj varne za vaše vsakodnevno delo.

V letošnjem letu smo se odločili, da akcijo zastavimo nekoliko širše, in sicer v sklopu tednov kemikalij, ki bodo potekali med 12. februarjem in 25. marcem 2018. Za vas smo tako pripravili šest tednov privlačnih ekskluzivnih ponudb, ki vam jih podrobneje predstavljamo v BROŠURI.

Ker ne želimo, da kakšno od njih zamudite vam priporočamo, da jo pregledate in se nam pri praznovanju tednov kemikalij pridružite!


Akcija oz. vse ugodnosti veljajo samo za končne kupce. Dodatne informacije o akciji "Očistimo Slovenijo, očistimo laboratorije" najdete tukaj.
Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 61 40 ali nam pišete na podpora@mikro-polo.si.


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.