Novice in dogodki

Slovenski kemijski dnevi 2018

12.9.2018

Obiščite naš razstavni prostor št. 11 in se pustite presenetiti. Pri nas se bo dogajalo!

Na letošnjih Slovenskih kemijskih dnevih se bomo predstavili z našim širokim prodajnim programom za laboratorije, še posebej pa bomo izpostavili dva naša velika partnerja MERCK in BRAND.

Vabimo vas, da izkoristite ugodno priložnost in dopolnite vaše zaloge!

OB SLOVENSKIH KEMIJSKIH DNEVIH SMO ZA VAS PRIPRAVILI UGODNO PONUDBO ZA SPLETNE NAKUPE:

Do 14. oktobra 2018 ponujamo 15 % POPUST na izdelke MERCK.
Popust velja za vseh 18.986 izdelkov v našem Marketu, ki so označeni s kataloško številko MC ... in se prišteva k splošnemu 3 % popustu za spletna naročila. Ob naročilu v košarici Marketa v polje »Imate kodo za popust?« vpišete kodo MERCK15, kliknete gumb »unovči« in popust bo avtomatsko odštet. Kodo lahko uporabite kolikorkrat želite; seveda prejmete tudi točke zvestobe, ki jih bomo naložili na vaš uporabniški račun.

Do 18. septembra 2018 ponujamo 10 % POPUST na vse izdelke BRAND.
S kodo BRAND10 pridobite ob spletnem nakupu poleg 3 % še dodaten 10 % popust na celoten prodajni program izdelkov BRAND. Vrednost nakupa izdelkov Brand mora biti vsaj 50 eur. V košarici Marketa v polje »Imate kodo za popust?« vpišete kodo za popust, kliknete gumb »unovči« in 10 % popust bo avtomatsko odštet.

Z nakupom izdelkov BRAND sodelujete tudi v nagradnem žrebanju. Morda boste prav vi zadeli Wellness vikend paket v Sončni hiši v Veržeju?


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.