Certifikati

Certifikat kakovosti

Certifikat kakovosti ISO 9001 je mednarodni standard, ki vzpodbuja privzem procesnega pristopa pri razvijanju, izvajanju in izboljševanju učinkovitosti sistema vodenja kakovosti z namenom, da bi se z izpolnjevanjem zahtev odjemalcev povečalo njihovo zadovoljstvo. Pridobili smo ga že leta 1999.
> prenesite na svoj računalnik

Družini prijazno podjetje

Za pridobitev certifikata je bilo potrebno sprejeti minimalno tri ukrepe za lažje usklajevanje družinskega in poklicnega življenja. Ker želimo te ukrepe čim bolje uresničiti v praksi, smo se v podjetju odločili sprejeti še dodatnih osemnajst kriterijev. Med temi so najpomembnejši otroški časovni bonus, prilagodljiv dnevni odmor, dan odprtih vrat in otroci v podjetju. Certifikat Družini prijazno podjetje smo prejeli leta 2007, spadamo pa tudi med prvih 18 podjetij v Sloveniji, ki so v letu 2010 prejela tudi polni certifikat Družini prijazno podjetje.

Akreditacijska listina po ISO/IEC 17025:2005

Certifikat potrjuje usklajenost našega kalibracijskega laboratorija z zahtevami standarda kakovosti SIST EN ISO/IEC 17025:2005.

TRACE

Organizacija TRACE združuje podjetja, ki v svojem poslovanju dosegajo visoko kulturo in etiko poslovanja ter dosegajo standarde, po katerih ne delujejo koruptivno. Po nekajmesečnem skrbnem pregledu našega poslovanja, zaposlenih ter njihovih ožjih družinskih članov je naša družba certifikat TRACE prejela leta 2012.

Evropski standard EN 14727

Certifikat potrjuje, da laboratorijsko pohištvo Lab Interior dosega ustrezno kakovost in zanesljivost ter dokazuje, da naši izdelki v celoti izpolnjujejo stroge zahteve v EU.

Evropski standard EN 13150

Certifikat potrjuje, da delovni pulti za laboratorije Lab Interior dosegajo ustrezno kakovost in zanesljivost ter dokazuje, da naši izdelki v celoti izpolnjujejo stroge zahteve v EU.

Evropski standard EN 14175

Certifikat potrjuje, da digestoriji Lab Interior dosegajo ustrezno kakovost in zanesljivost ter dokazuje, da naši izdelki v celoti izpolnjujejo stroge zahteve v EU.

Certifikat LGBT prijazno

S certifikatom smo zavezani, da zagotavljamo boljše razumevanje temeljnih človekovih pravic LGBT-oseb, vključujoče okolje za LGBT-sodelavce in sodelavke, dvig osveščenosti zaposlenih pri zagotavljanju ponudbe in storitev za LGBT- uporabnice in uporabnike ter povečanje občutljivosti za zaznavanje kršitev pravic LGBT-oseb v delovnem in uporabniškem okolju.

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.