Digitalna transformacija podjetja MIKRO+POLO d.o.o.


V okviru operacije bo izvedena nadgradnja in nabava nove programske opreme za uvedbo digitalnega poslovnega modela v programu Lab Interior. Za povečamo kibernetsko varnost bodo odpravljene pomanjkljivosti iz že opravljenega penetracijskega testa. Ključen projekt v okviru operacije je uvedba digitalnega poslovnega modela v programu Lab Interior. Novo programsko opremo bomo povezali z ERP SAP in omogočili nadaljnjo ekspanzijo in razvoj programa proizvodnje laboratorijskega pohištva. Preobrazba bo osnova za Industrijo 4.0, kar je srednjeročni cilj. Izveden bo prenos in nadgradnja spletne trgovine Market ter nadgradnja analitike poslovnih podatkov, razvoj digitalne kulture in digitalnih kompetenc zaposlenih.

Projekt sofinancira Republika Slovenija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več na strani www.eu-skladi.si.
Vzpostavitev proizvodnih kapacitet in nakup nove tehnološke opreme za proizvodnjo specializiranega "custom made" laboratorijskega pohištva in digestorijev, namenjenega reševanju izzivov epidemije COVID-19


V okviru projekta bomo izpeljali:

  1. nakup novih strojev s ciljem vzpostavitve proizvodnje specializiranega »custom made« laboratorijskega pohištva in digestorijev za opremo:
    • mikrobioloških, biotehnoloških in molekularnih laboratorijev, v katerih izvajajo razvoj, testiranje in proizvodnjo cepiv, zdravil, obližev in kapljic proti COVID-19;
    • diagnostičnih laboratorijev in mobilnih diagnostičnih COVID-19 laboratorijev na terenu, kjer izvajajo testiranja-diagnostiko na COVID-19 in druge viruse,
  2. testiranje pravilnosti in ustreznosti delovanja novih strojev in naprav ter njihova integracija v proizvodnih proces.


Projekt sofinancira Republika Slovenija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več na strani www.eu-skladi.si.


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.