Družbena odgovornost

V Mikro+Polo od ponedeljka, 16. marca, delamo od doma!

19.3.2020

Spoštovani poslovni partnerji,

v Sloveniji je razglašena epidemija koronavirusa COVID-19. Podjetje Mikro+Polo v skrbi za svoje zaposlene in duhu ozaveščenosti o pomembnosti preventive za obdobje epidemije uvaja manjše spremembe v delovnem procesu, kar v prvi vrsti pomeni predvsem skoraj popolno delo od doma celotne ekipe.

Posledično bo prodajna ekipa začasno prekinila osebne obiske na terenu, vsa nujna vzdrževalna dela s strani servisa pa bodo potekala nemoteno.

Za vas smo za vse, kar boste potrebovali, še vedno z veseljem dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si in na vseh e-poštnih naslovih naših sodelavcev, s katerimi običajno komunicirate. Seveda smo dosegljivi tudi na naših telefonskih številkah, vendar je prevezovanje klicev zaradi dela od doma nekoliko oteženo. Zato vam priporočamo, da nas kontaktirate preko e-pošte, ki jo bomo lažje posredovali odgovorni osebi in tako na vašo e-pošto odgovorili kar se da hitro.

Ostanite zdravi! Vaše in naše zdravje je na prvem mestu.

Ker nam je mar.

Vaš MIKRO+POLO

Marko Podgornik
Generalni direktor


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.