Družbena odgovornost

Pofarbajmo se! Na Zagrebški 22.

2.6.2020

Pofarbajmo se! na Zagrebški 22 od 15. do 19. junija 2020


V Mikro+Polo bomo od sredine junija zelo ustvarjalni. S približno štirinajstdnevnim dogajanjem bomo obeležili mesec kulture, ki je bil v marcu, vendar zaradi epidemije zelo okrnjen.

Promovirali bomo mlade lokalne ustvarjalce. Po dveh mesecih osame se bodo lahko ponovno predstavili v javnosti. S tem podpiramo lokalno kulturo in umetnost. Grafitirali bomo našo poslovno stavbo in cvetlična korita. Ustvarjali bodo Teo Ivančič – Teoson, Miha Radmilovič, Komer One in Vid Kolmanič Bučar.

Otvorili bomo našo lastno Mikro galerijo. V njej se bosta predstavili dve mladi ustvarjalki: slikarka Aneja Založnik, ki ustvarja v olju in ilustratorka Manca Matelič, ki riše na grafično tablico.


Vrhunec dogajanja – celodnevni dogodek


V petek, 19. junija, ko bodo grafiterji poslikavali cvetlična korita, Teoson pa zaključeval svojo umetnino na pročelju, bo pred poslovno stavbo Mikro+Polo živahno dogajanje – povabili bomo mlade ulične umetnike, mojstre poslikave obraza, predviden je koncert ene ali več mladih lokalnih glasbenih skupin, plesni nastopi, pa še kaj se bo našlo …

Med 12. in 13. uro bo pred poslovno stavbo Mikro+Polo živahno dogajanje. Imeli bomo skupno malico v obliki piknika, na odru pa se bodo zvrstili mladi glasbeniki, plesalci in pevci. Povabili smo vse sosede, poslovne partnerje, najbolj znana mariborska podjetja in medije.

Dogajanje bo imelo tudi dobrodelno noto. S spletno licitacijo dela mednarodno uveljavljene 23-letne oblikovalke in ilustratorke Alje Horvat, slikarke Aneje Založnik in ilustratorke Mance Matelič bomo podprli Društvo UP-ornik. Zbirali bomo sredstva za plačilo položnic za kurjavo za socialno ogrožene družine.

Proces bomo preko live-streaminga predvajali v živo, pripravili bomo tudi time-lapse posnetek.

Spremljajte dogajanje na naši spletni in Facebook strani.


V sklopu dogajanja farbanja vam podarjamo darilo:

10 % popust na spletni nakup preko Marketa!

Koda za popust: POFARBAJ SE
Promocijska koda je unovčljiva enkrat in je veljavna od 15. do 30. junija 2020.

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.