Zakaj kupovati na spletu

Želite poenostaviti poslovanje, skrajšati čas od povpraševanja do ponudbe ter pri tem še prihraniti? Kako vzpostaviti učinkovit sistem naročanja in s tem učinkovitejše poslovanje? Kako bolje optimizirati zaloge? Kako v vsakem trenutku do informacije, kje in v kateri fazi se nahaja naše naročilo?

E-poslovanje preko spletne aplikacije Market, katerega glavni namen je izboljšava poslovnih procesov, vam omogoča vse to.

Elektronsko poslovanje odpira priložnosti za inovacije v procesih naročanja in načinu poslovanja s partnerji. Pomeni izmenjavo podatkov za avtomatizacijo procesov, zmanjšanje števila napak in povečuje urejenost poslovanja.

 


Ceneje!

Na celoten nabor izdelkov vam za vse spletne nakupe zagotavljamo 3 % nižje cene v primerjavi z naročili po klasični poti. V spletni aplikaciji Market na vaše povpraševanje odgovorimo takoj ali najkasneje v roku 30-tih minut, kar vam prinese občuten prihranek časa.


Brez začetne investicije.

Brez zagonskih stroškov, brez dodatne tehnologije, programske opreme ter investicij v izobraževanje in usposabljanje zaposlenih. V e-poslovanje se podjetje vključi z relativno majhnimi stroški, in sicer izključno z vzpostavitvijo internetne povezave.

Na vašo željo izvedemo uparitev našega in vašega informacijskega sistema (ERP-ja), kar vam prinaša še dodatne prihranke časa.


Dostop od koderkoli in popolna mobilnost.

Nakupovanje in ostale storitve spletne aplikacije Market so na voljo kjerkoli oziroma skorajda na vse napravah – osebnih računalnikih, tabličnih računalnikih, pametnih telefonih ter preko spletnega brskalnika.


Preglednost in transparentnost.

Vse transakcije in dokumenti (oddana naročila, dobavljeno blago, arhiv naročil ipd.) se vam shranjujejo na vašem uporabniškem računu, odvisno, v kateri fazi se nahaja vaše naročilo. Tako lahko v vsakem trenutku dostopate do informacij o vaših spletnih nakupih.


Privlačna uporabniška izkušnja.

Spletni nakup je enostaven in pregleden.


Prilagodljivost.

Omogočamo dodeljevanje različnih pravic uporabnikov glede na organizacijo nabave, vključno s potrjevanjem nakupov.


Tehnična podpora.

Uporabnikom zagotavljamo podporo s kratkimi odzivnimi časi in učinkovitim odpravljanjem morebitnih težav.Manj papirja, nižji stroški. Prihranki so lahko precejšnji. Z uvedbo brezpapirnega poslovanja želimo, da imajo naši poslovni partnerji priložnost doseči predvsem večjo učinkovitost in optimizacijo stroškov poslovanja ter boljši nadzor nad dokumenti.

Kontaktirajte nas in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja ter vam aplikacijo tudi osebno predstavili. Na voljo vam je Breda Majcen, odgovorna oseba za spletno aplikacijo Market, in sicer na e-poštnem naslovu breda.majcen@mikro-polo.si ali nas telefonski številki 02 614 33 25.


Dobrodošli v Mikro+Polo Marketu!

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.