Novice in dogodki

Za vse kupce kemikalij Sigma Aldrich in za vse tiste, ki boste to postali

20.5.2015
Podjetje SIGMA ALDRICH je naredilo korak naprej in izdalo 9 različnih brošur v elektronski obliki, s katerimi želi omogočiti lažje izbiranje med kemikalijami s področja vašega dela.

S klikom na katerokoli kataloško številko znotraj brošure, vas bo sistem usmeril neposredno na spletno stran SIGMA ALDRICH, kjer boste imeli na voljo natančne podatke o izbrani kemikaliji, razpoložljivosti, specifikacije... Ne pozabite - če je kemikalija na zalogi v Nemčiji je lahko naslednji dan že pri nas, če vaše naročilo oddate do 12:00.

 

Raziščite brošure in videli boste, da bo iskanje in naročanje kemikalij za vas lažje, enostavnejše in kar je najbolj pomembno - vsi podatki so vedno osveženi in preverjeni.  


 

            

General Laboratory Reagents                    Labware                                                         Bio Applications

 

           

Karl Fisher Hydranal                                     Life Science                                                   Stable Isotopes

 

          

Analytical Applications                                Chemistry Matsci                                           Analytical Standards

 

 

 

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.