Novice in dogodki

Že tretje leto smo zabeležili velik uspeh največje laboratorijske čistilne akcije v zgodovini Slovenije!

24.6.2014
V začetku letošnjega leta smo se kot ekološko ozaveščeno podjetje že tretje leto zapored odločili, da ponovno pomagamo očistiti slovenske laboratorije, in sicer na področju odvoza odpadnih kemikalij.

V obdobju od 15.3.2014 do 15.4.2014 smo pri nakupu kemikalij za vsakih 50 EUR našim kupcem podarili kupon za brezplačno uničenje 1 kg odpadnih kemikalij. Dvig odpadnih kemikalij smo v skladu z vsemi strogimi regulativami izvajali v mesecu maju.  

Že tretje leto je akcija doživela velik uspeh in podporo naših poslovnih partnerjev, zaradi česar jo lahko označimo kot eno najuspešnejših akcij v zgodovini našega podjetja.

V času akcije smo razdelili 9.238 kuponov za brezplačno uničenje 1 kg kemikalij, od tega so jih naši kupci unovčili 5.614 , kar pomeni, da smo iz slovenskih laboratorijev odpeljali kar 5.614 kg odpadnih kemikalij !

Posebna pohvala in zahvala gre podjetjem in institucijam, ki so dodale največji prispevek k čistejšim laboratorijem ter tako tudi prijaznejšemu okolju:

Krka d.d., Lek d.d., Kemijski inštitut Ljubljana, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Ljubljana, Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano Maribor ter Novo mesto .

Verjamemo, da bomo ekološko poslanstvo uspešno izvajali tudi v prihodnje, saj so bili odzivi poslovnih partnerjev ponovno izjemno pozitivni in vzpodbujajoči, kar nam je dalo še dodatno energijo za naprej. Ponosni smo, da je Slovenija z vašo in našo pomočjo čistejša za skoraj 6 ton odpadnih kemikalij!  

 

Ker nam je mar.

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.