Novice in dogodki

Uspešna kariera in družina nista nezdružljivi in se ne izključujeta!

14.1.2014
Konec lanskega leta je poln certifikat »Družini prijazno podjetje« prejela že tretja generacija podjetij. 14 podjetij generacije 2007...

Konec lanskega leta je poln certifikat »Družini prijazno podjetje« prejela že tretja generacija podjetij. 14 podjetij generacije 2007, ki so poln certifikat pridobila leta 2010 in so ga uspešno ohranila v naslednjih treh letih, pa je prejelo posebno zahvalo – med temi podjetji je tudi naše!

Delodajalci se vse bolj zavedajo pomena dobrih medčloveških odnosov v podjetjih. To je še posebej pomembno v času, ko se spopadamo z globoko finančno in gospodarsko krizo. Zavedamo se, da uspešna kariera in družina nista nezdružljivi in se ne izključujeta. Tako smo lahko starši kljub karieri navzoči pri vzgoji otrok in njihovem odraščanju.


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.