Novice in dogodki

Zaključili smo izjemno uspešno dvodnevno delavno druženje

21.5.2013
in tako s skupnimi močmi, videnji in stališči postavili strategijo podjetja za naslednjih 10 let oziroma do leta 2025.

Potem, ko smo v lanskem letu prvič v zgodovini podjetja za vse zaposlene izvedli uspešen team building oziroma »spopad plemen« smo se v letošnjem letu odločili, da stopimo še korak dlje.

V Termah Olimia smo v petek, 17. maja pričeli delavni konec tedna na temo »Strategija 2025«, katerega glavni cilje je s skupnimi močmi, vizijami in ambicioznimi stališči oblikovati strategijo za naslednjih 10 oziroma natančneje 12 let.

V petek smo tako v naše vrste povabili edinega slovenskega marketinškega guruja mag. Aleša Lisca, ki je z nami delil bogate, več kot dvajsetletne izkušnje na področju prodajnih strategij. Delavni konec tedna smo nadaljevali v soboto, ko smo v dopoldanskem času v projektnih skupinah viharili ideje in postavljali strateške cilje podjetja vse do leta 2025, ki smo jih nato z različnimi metodami predstavili vsem zaposlenim in našli načine do njihove uresničitve.

V podjetju se zavedamo, da je vsak postavljen cilj najbolj uspešna pot do uresničitve vseh vizij, ki jih nosimo zaposleni. Izjemno smo ponosni, da smo nov delavni teden začeli pod vtisom na novo postavljene strategije in pridobljenih znanj, ki so močna motivacija za nadaljnje delo.

Vsi za enega, eden za vse! 

 

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.