Novice in dogodki

Očistimo slovenske laboratorije

18.2.2013
Prva in največja laboratorijska čistilna akcija v zgodovini Slovenije drugič!

V podjetju Mikro+Polo smo se kot ekološko ozaveščeno podjetje odločili, da v letošnjem letu že drugič pomagamo očistiti slovenske laboratorije - tudi vašega!

Imate v vašem laboratoriju nevarne odpadne kemikalije s pretečenim rokom? Je vaše laboratorijsko pohištvo že nekoliko dotrajano? Sodelujte v drugi in največji laboratorijski čistilni akciji v zgodovini Slovenije!

V okviru akcije vam ponujamo brezplačno uničenje odpadnih kemikalij ter obnovo vašega dotrajanega laboratorija.

Prevzem odpadnih kemikalij za uničenje bomo pričeli izvajati po 1. maju 2013. Vljudno vas prosimo, da pri imenu vašega podjetja oziroma inštitucije obvezno navedete tudi kontaktno osebo in telefonsko številko , ki nam bo na voljo za dodatne informacije glede termina dviga odpadnih kemikalij.

Prosimo, da zaradi narave nevarnih odpadnih kemikalij le-te ustrezno pripravite za transport; potrebno je zagotoviti, da so kemikalije v zaprti embalaži, da se prepreči njihovo iztekanje. Večje število kemikalij je priporočljivo spakirati v kartonsko embalažo.

Niste prejeli brošure Očistimo Slovenijo - očistimo laboratorije?

Ogled brošure

 

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 614 33 69 (Andreja) ali na e-poštnem naslovu andreja.zimic@mikro-polo.si.

 

 

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.