Novice in dogodki

Napolnite svojo ŠPAJZO

29.1.2013
Znašli smo se v težki gospodarski situaciji, ki dandanes vsa podjetja sili k varčevanju. V podjetju Mikro+Polo se tega zavedamo in vam kot prvi v panogi ponujamo rešitev - špajzo*.Kako deluje špajza

To je enostavno konsignacijsko skladišče, v katerem so izdelki, brez katerih si vašega dela ne morete predstavljati. Nabor izdelkov je neomejen. Z vključitvijo storitve špajza boste izdelke imeli avtomatsko na zalogi. Račun boste prejeli šele ob njihovi uporabi, s čimer se znebite financiranja zalog. Omeniti pa moram še nekaj pomembnega: znesek na računu bo nižji kot do sedaj.

* špajza  -e ž (a)  prostor za shranjevanje laboratorijskega materiala: špajza je polna; iti v špajzo po kemikalijo; navadno s prilastkom prostor za shranjevanje česa sploh: laboratorijska špajza.

Nabor izdelkov je neomejen

Nabor izdelkov iz našega prodajnega programa je neomejen in v celoti prepuščen vam. Priporočam vam, da v seznam špajze vključite tiste izdelke, brez katerih vaše delo ni mogoče in jih imate že danes na zalogi. Seveda lahko dodate tudi izdelke z omejenim rokom uporabe, saj vas bo špajza opozarjala na bližajoči se iztek roka uporabe in vam predlagala, da izdelke porabite po sistemu FIFO (First In, First Out). Seznam lahko med letom dopolnjujete in spreminjate, odvisno od vaših potreb in želja.

Avtomatsko na zalogi

Po prejemu seznama izdelkov se bomo, glede na ocenjeno letno porabo posameznega izdelka, dogovorili o minimalni in maksimalni zalogi ter vam nato izbrane izdelke dostavili. Porabo določenega izdelka boste označili v spletni aplikaciji. Sistem bo to zabeležil in sporočil v MIKRO+POLO. Takoj, ko bo zaloga določenega izdelka padla na minimalno količino, vam bomo le-to dopolnili in tako skrbeli, da bodo vsi izdelki pri vas avtomatsko na zalogi.

Znebite se financiranja zalog

Ob vsaki porabi izdelka boste prejeli račun. Tako bo dogovorjen plačilni rok pričel teči šele takrat, ko boste izdelek vzeli iz svoje špajze. Na ta način financiranje zaloge v celoti preide na MIKRO+POLO.

Znesek na računu bo nižji

Kako to? Ocenjena letna poraba posameznega izdelka nam omogoča, da se s proizvajalcem pogodimo za boljšo ceno in vam posledično za vsak izdelek iz špajze zaračunamo manj. Že na tem mestu vam jamčim, da bo vaš prihranek najmanj 3%.

Seznam želja

V nadaljevanju se nahaja obrazec, v katerega vpišite izdelke, ki bi jih želeli imeti vedno na zalogi - v svoji špajzi. Izbirate lahko med našim celotnim prodajnim programom; prav tako lahko na seznam vključite IVD certificirane izdelke, proizvode z omejenim rokom uporabe, rezervne dele za vaše instrumente, ipd. Ne pozabite na kataloško številko in proizvajalca ter vašo ocenjeno letno porabo teh izdelkov, saj boste le tako prihranili najmanj 3%.

Izpolnjen seznam nam lahko pošljete na e-pošto mailto: andreja.zimic@mikro-polo.si, preko faksa 02 / 614 33 20 ali po pošti na naš naslov. Takoj po prejemu izpolnjenega seznamo bomo z vami stopili v kontakt in se dogovorili o naslednjih korakih.

Zdaj pa - napolnite svoje špajze in prihranite! Jesen je pred vrati...


MOJ SEZNAM ŽELJA (obrazec)


Storitev špajza se sklene za obdobje 12 mesecev z možnostjo podaljšanja. Ob vključitvi sklenemo dogovor (pogodbo), v katerem določimo seznam izdelkov, fiksne cene in popuste, minimalne in maksimalne količine ter možnost vračila neporabljenih izdelkov.
_______________________________________________________
Za dodatne informacije in vprašanja sem vam z veseljem na voljo,
Andreja Zimič
(o)skrbnica špajze  

T: 02 614 33 69, 614 33 00
E: mailto: andreja.zimic@mikro-polo.siŽelite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.