Novice in dogodki

Donacija je šla v prave roke!

20.12.2012

Ker se zavedamo naše družbene odgovornosti, ki je del našega vsakodnevnega poslovnega razmišljanja, smo se spomnili tudi na živali, ki so ostale brez svojih skrbnikov. Dvema zavetiščema za živali smo namreč podarili nekaj osnovnega sanitetnega materiala.

Tako smo bili na obisku v Zavetišču za živali Maribor, kjer nas je prijazno sprejela vodja veterinarske ambulante mag. Mojca Bandur Križanec, ki nam je zavetišče razkazala ter razložila, kako delo z živalmi v zavetiščih poteka in kako lahko žival iz zavetišča posvojimo.

V Zavetišču za zapuščene živali Zonzani v Jarmovcu pri Dramljah je sanitetni material prevzela vodja zavetišča gospa Tatjana Lenko, od katere smo izvedeli osnovne podatke o zavetišču in živalih. To je zavetišče z najdaljšim obstojem v Sloveniji, saj deluje že več kot 20 let.

V obeh zavetiščih so bili našega dobrodelnega prispevka zelo veseli, mi pa jim želimo uspešno delovanje še v bodoče.


    


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.