Novice in dogodki

Ko je božič, naj bo božič za vse!

7.12.2012
Podjetje Mikro+Polo se je ponovno pridružilo dobrodelni akciji Ko je božič, naj bo božič za vse!

V letošnjem letu smo se že drugič zapored odločili za sodelovanje v tradicionalni in najbolj srčni dobrodelni akciji Radia City, Božič za vse, ki že leta prinaša veselje v življenja tistih, ki jim iztekajoče se leto ni šlo povsem po načrtih.


Božič je čas, ko si vzamemo več časa za družino in prijatelje. Vendar so med nami ljudje, ki jim letošnje leto ni bilo naklonjeno – še posebej na njih pomislimo v (pred)prazničnem času. V ta namen smo se ponovno odločili najeti Citijevca in donirati finančna sredstva v dobrodelni sklad Radia City, Pomagajte pomagati. Z nami je nekaj ur preživela moderatorka radia Natalija Veronik, ki je spoznala naše delo v pisarni in nam priskočila na pomoč pri obdelavi naročilnic.


Z doniranimi finančnimi sredstvi želimo vnesti nekaj veselja in lepih trenutkov v življenje staršev treh otrok, od katerih ima najmlajši sin diagnozo epilepsije in cerebralne paralize ter jim tako vsaj malo polepšati prihajajoče praznike.


Ko je božič, naj bo božič za vse!


     

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.