Novice in dogodki

Sejem Analytica

16.5.2016

Težko pričakovan mednarodni sejem Analytica je v maju spet odprl svoja vrata in po vsem videnem lahko rečemo, da je bil tokratni sejem presežek v vseh pogledih.

Razstavljalo je 1.244 podjetij iz 40 držav, odvilo se je več kot 150 predavanj in družilo več kot 35.000 obiskovalcev, ki so kar v 99 % kvaliteto sejma ocenili kot odlično. Iz vsega videnega se jim pridružujemo.

Glavni poudarek sejma je na področju laboratorijske tehnologije in v prihodnost usmerjene biotehnologije. Tematike razstavljalcev so bile razdeljene na tri osnovna področja:
  • analizo in kontrolo kakovosti,
  • biotehnologijo, biološke znanosti in diagnostiko,
  • laboratorijsko tehnologijo.

Ker je naše podjetje aktivno prav na vseh področjih, je ta sejem za naše prodajne predstavnike izjemnega pomena. Iz tega razloga se ga je udeležilo kar 14 sodelavcev, ki so z našimi strateško pomembnimi partnerji opravili več kot 80 sestankov.

Organizacija obiskov zahteva dobro optimizacijo časa in se izvede že kak mesec pred samim dogodkom, predvsem iz razloga, da lahko dejansko v štirih dneh izveš in pridobiš čim več informacij ter obiščeš kar se da največje število partnerjev. V živo smo si ogledali demonstracije posameznih aparatov in njihovih prednosti. Rešili smo marsikateri izziv, s katerim se ubadajo kupci, uskladili termine potencialnih obiskov naših partnerjev pri naših kupcih v Sloveniji in Bosni in Hercegovini ter dobili veliko novih podatkov.

Takšen dogodek je enkratna priložnost, da na enem mestu spoznaš novosti in dobiš hiter pregled razvoja na svetovnem trgu ter ohranjaš aktivne osebne kontakte s svojimi partnerji.

Vsekakor se bomo spet družili na naslednji Analytici v letu 2018, in sicer med 10. in 13. aprilom v Münchnu.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.