Novice in dogodki

Nov dobavitelj: ALCOR SCIENTIFIC

22.5.2016

Zanj smo odločili zaradi inovativnosti, ki se izraža skozi nov pristop k merjenju sedimentacije eritrocitov.

Gre namreč za fotometrijo, s katero se intenziteta zlepljanja eritrocitov meri direktno in izraža (kot klasična metoda) v mm/h. Nova metoda ima številne prednosti: potrebni vzorec krvi je mnogo manjši in se lahko odvzame iz primarne epruvete, v katero je vzet vzorec za hematološke preiskave, postopek je avtomatiziran, rezultat je na voljo mnogo hitreje, vpliv hematokrita (volumskega deleža eritrocitov v krvi), ki vpliva na točnost klasičnih meritev, je odpravljen.

Nekateri laboratoriji v Sloveniji so že opremljeni z opisano moderno tehnologijo konkurenčnih proizvajalcev, velika večina pa še vedno uporablja klasično metodo, za katero pričakujemo, da bo postopoma zamrla.

Aparat "iSED" ameriškega proizvajalca Alcor Scientific ima pred vso omenjeno konkurenco številne prednosti: najmanjši potrebni volumen vzorca, možnost kontinuiranega dodajanja vzorcev, največjo kapaciteto, samodejno čiščenje, vendar je cenovno še vedno konkurenčen.

Na razpolago imamo tudi demonstracijski aparat, s katerim lahko potencialnemu uporabniku nazorno prikažemo vse naštete prednosti.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.