Novice in dogodki

Delavnica Western Blot v Sarajevu

2.11.2016

V zadnjem času se je v Bosni in Hercegovini pokazala potreba po pogostejši uporabi Western Blot tehnike za detekcijo proteinov. Ker je ta tehnika v BiH še relativno nepoznana, med uporabniki pa obstaja pa zanimanje smo se odločili, da skupaj z International University Sarajevo na to temo organiziramo delavnico.

Delavnica je potekala 31. septembra v laboratoriju univerze IUS, in sicer pod mentorstvom profesorja doc. dr. Mirze Suljagića. Cilj delavnice je bil kupce spoznati s tehniko Western Blot ter kako sami naredijo svoj protokol po Sigma Aldrich kemikalijah, katere smo donirali za potrebe izvedbe delavnice.

Povabilu so se odzvali naši kupci iz celotne BiH in bili so zelo navdušeni. Pridobili so veliko teoretičnega in praktičnega znanja, med seboj pa so lahko izmenjali svoje izkušnje s tega področja. Predstavili smo jim tudi naš prodajni program, s katerim lahko opremijo svoj laboratorij. Na koncu delavnice so udeleženci prejeli tudi certifikat.

Zaradi zelo pozitivnega odziva in pohval s strani udeležencev smo odločeni, da tudi v prihodnje organiziramo podobne delavnice.


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.