Novice in dogodki

HR poslovni zajtrk je bil tudi štajersko obarvan

27.9.2017

Naš direktor se je v kot gost udeležil dogodka, ki ga je organizirala zaposlitvena agencija Moja zaposlitev, d.o.o. Tema pogovora je bila »Privabljanje in upravljanje talentov«. Marko je požel veliko odobravanja z izjavo, da je vsak talent, samo prepoznati ga je treba in mu poiskati prave izzive. To je ena pomembnejših vodstvenih nalog.

Poleg našega podjetja so bili na okroglo mizo vabljeni Urška Stanovnik, Optiweb, in Sašo Palčič, Madwise, dva od treh vodij službe za srečo v Sloveniji, Marko Sitar, vodja razvoja kadrov v podjetju Cosylab, Urška Jež, direktorica ABC Pospeševalnika ter Tatjana Verstovšek, direktorica področja razvoja kadrov v Zavarovalnici Sava.

Da naš prispevek na poslovnem zajtrku ni bil neopažen, pričata izjavi dveh udeleženk:

»Danes sem bila na HR zajtrku zelo ponosna na štajerski doprinos k razpravi. Ste odličen direktor in predvsem HR manager, ki ima izjemen vpogled v ljudi, zato sem prepričana, da se bo Mikro+Polo razvijal in širil - s svojim načinom delovanja ste zgled vsem in upam, da vam bodo (bomo) v drugih podjetjih sledili.«
Anja Sotrell, HR svetovalka

»Marko, navdušenje ob tem, ko sem vas danes poslušala, pri meni še ni izzvenelo.«
Jana Petkovšek Štakul, DnevnikŽelite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.