Novice in dogodki

HR&M konferenca

16.11.2017

Letošnja HR&M konferenca je imela osrednjo temo moč vodenja in odgovornost posameznika. Gre za osrednji slovenski dogodek, ki izpostavlja prepletanje in aktivno sodelovanje vodstev podjetij in kadrovskih strokovnjakov za razvoj organizacije in zaposlenih. Na konferenci je kot gost v panelni razpravi sodeloval tudi naš direktor Marko Podgornik, »direktor podjetja, ki dokazuje, da gre tudi drugače«.

Glavni govorec Viktor Lenart, Predsednik GROW Organisation Development Group in Partner pri Krauthammer za južno in centralno Evropo iz Madžarske, je izpostavil: "Močno verjamem v moč človeškega faktorja v poslu. Učinkovitost izvajanja strategije se večinoma giblje med 40 do 60 odstotki. Korenine neučinkovitosti izvirajo večinoma iz človekovega načrtovanja, upravljanja sposobnosti, iz neučinkovite uporabe obstoječih orodij in procesov ter iz slabega upravljanja medosebnih odnosov."

Na področju razvoja (pozitivne) energije organizacij imamo v Sloveniji še veliko rezerv. Nekaj zamisli, kako jo izboljšati, je prispeval tudi naš direktor.

Foto: Katja Kodba (KoKa Press).Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.