Novice in dogodki

Strateška delavnica - Kje smo in kam hočemo?

20.11.2017

Predzadnji vikend v novembru je skupina devetnajstih zaposlenih Mikro+Pola na čelu z direktorjem Markom Podgornikom na Pohorju pregledala poslovanje podjetja iz različnih zornih kotov in se nato zazrla v prihodnost – kam hočemo, do kdaj in kako bomo tja prišli. Z delom smo pričeli v petek ob 13. uri in končali naslednji dan ob 15. uri. Bilo je intenzivno, poglobljeno in konstruktivno. Delavnico je moderirala naša sodelavka Mirjana Mladič. V načrtu imamo še nadaljevalne delavnice, v katerih bomo opredelili merljive cilje in najpomembnejše aktivnosti za njihovo uresničitev.

Delavnico smo okronali z originalno pohorsko omleto, ki je nastala pod spretnimi rokami kuharja na takratnem Poštarskem domu (danes hotel Tisa) davnega leta 1952. Še danes je tako dobra kot je bila takrat.

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.