Novice in dogodki

Postali smo distributer za BioFire Diagnostics

9.1.2018

Zagotovo ste že seznanjeni, da je podjetje bioMérieux kupilo BioFire Diagnostics, vodilnega proizvajalca multipleks molekularnih testov. S 1. januarjem 2018 so se odločili, da distribucijo na slovenskem trgu zaupajo nam, podjetju Mikro+Polo.

Tega zaupanja smo veseli in ponosni smo, da smo s prevzemom distribucije hitrih, enostavnih in avtomatiziranih panelnih testov in aparatov FilmArray® še razširili sodelovanje s podjetjem bioMérieux.

Program FilmArray obsega panelne teste The FilmArray Blood Culture Identification (BCID), The FilmArray Respiratory panel (RP), The FilmArray Gastrointestinal (GI) in The FilmArray Meningitis/Encephalitis (ME), ki jih lahko uporabljate z aparatoma FilmArray 2.0 ali FilmArray Torch – oba lahko prav tako naročite pri nas.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.