Novice in dogodki

Izlet na sejem Analytica

13.4.2018

V četrtek, 12. aprila 2018, smo peljali dva avtobusa naših kupcev na ogled sejma Analytica. Čeprav je bil obisk naporen, saj smo šli na pot okoli treh zjutraj, vrnili pa smo se po polnoči, so bili naši kupci zadovoljni, še vedno prejemamo zahvale in pohvale. 


Nekaj izjav:

"Letos sem se že četrtič udeležila sejma Analytica v organizaciji podjetja Mikro+Polo. Kot vedno doslej, tudi letos vsa pohvala organizaciji in vsem v vašem podjetju, ki so nam omogočili ogled sejma. Vedno mi je bilo zanimivo spoznavati novosti v kemiji in analitiki in to ste mi omogočili z ogledom sejma. Hvala in veliko uspehov še naprej."
Irena Ključevšek, MORS

"V imenu sodelavk iz Swatycometa Danijele, Sonje in svojem imenu se vam najlepše zahvaljujem za povabilo, da smo se lahko udeležile strokovne ekskurzije na sejem Analytica 2018. Za nas je bil to prvi obisk tega sejma. Kljub temu, da naš laboratorij ni tako strogo analitski, je bil za nas vsekakor zelo zanimiv. Najlepša hvala tudi vsem vašim sodelavkam in sodelavcem, ki so nas spremljali, še posebej ga. Mojci, vodji našega avtobusa. Lepo vas pozdravljamo in vam želimo veliko uspehov in se veselimo našega nadaljnjega sodelovanja."
Marija Jeseničnik, Swatycomet, nabava – vhodna kontrola

"Želim se vam zahvaliti za povabilo in vso organizacijo, ki je bila brezhibna. Vaši sodelavci so bili super vse potovanje. V mojem primeru se želim še posebej zahvaliti ga. Maji, ki je organizirala sestanek pri VELP-u, kjer sem prejela vse potrebne informacije, saj si je njihov predstavnik res vzel potreben čas in podrobno predstavil instrument. 
Najlepša hvala za vaše povabilo."
dr. Brigita Tepuš, Perutnina Ptuj


Vse pohvale tudi našemu prevozniku Tajhmantours, ki nas je varno pripeljal v München in nazaj.

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.