Novice in dogodki

Mednarodna praksa

27.8.2018

Letošnje poletje prvič gostimo mednarodno praktikantko. Iz Vicenze iz Italije je za mesec in pol prišla k nam na prakso študentka Giulia. V naši logistiki nabira praktične izkušnje, saj je poleg marketinga končala še dodatno specializacijo iz izvoza in uvoza.


In kaj je povedala Giulia?

Moja izkušnja v Mikro+Polo


Ko so mi prvič predstavili podjetje Mikro+Polo, sem pomislila: "Ne morem verjeti, to ne more biti res." Nisem imela besed, videti je bilo sanjsko. Ko sem začela delati, sem bila izjemno zadovoljna in srečna, ko sem ugotavljala, da je vse res.

V praksi sem spoznala, da so sodelavci v podjetju resnično prijazni, prijetni in v pomoč; omogočili so mi, da sem se v podjetju vsak dan počutila sproščeno, čeprav smo oboji komunicirali v tujem jeziku. Pravzaprav so me naučili uporabljati program SAP v slovenščini, veliko slovenskih besed in pridobila sem veliko uvozno-izvoznega znanja. To je podjetje, v katerem delo poteka mirno; ponujajo veliko pomoči in spodbud ne samo za svoje zaposlene, ampak tudi za manj srečne ljudi.

Kaj lahko rečem še več? Velikanski "HVALA, MIKRO+POLO" za to neverjetno in nepozabno izkušnjo, ne samo profesionalno, ampak tudi življenjsko.

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.