Novice in dogodki

Oglejte si letošnje mojstrovine mladih umetnikov

11.9.2018

Nagradni humanitarni natečaj »Otroci otrokom« 2018 je zaključen. Prejeli smo 15 mojstrovin malih umetnikov, ki so skozi svoje dojemanje znanosti in ustvarjalnosti Miška Pola predstavili kot popotnika skozi čas. Vse mlade avtorje bomo nagradili z lepimi praktičnimi nagradami, njihove umetnine (po abecednem vrstnem redu) pa si lahko ogledate spodaj. Hvala vsem za sodelovanje in čudovita dela!

P.S.
Natečaju smo dodali tudi humanitarno noto in z njim podprli projekt »Mirno morje«. Tako smo OŠ Duplek namenili 500 EUR donacije, ki bo učencem iz ogroženih okolij pomagala, da se bodo udeležili enotedenskega jadranja.Alexa, 9 letAna, 6 letBenjamin, 3 letaJernej, 11 letJulija, 9 letKatja, 7 letLea, 10 letLenart, 2 letiLuka, 7 letMaja, 5 letMatic, 10 letNejc, 7 letPia, 10 letSamo, 4 letaSara, 7 let


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.