Novice in dogodki

10 let Mikro+Pola v Bosni in Hercegovini

12.11.2018

V letošnjem letu je naša hčerinska družba v Bosni in Hercegovini praznovala 10. obletnico. Na bosansko-hercegovskem trgu smo bili sicer preko našega partnerja Semikem prisotni že 15 let prej, a smo se pred desetimi leti odločili, da je čas, da se na tem trgu bolj temeljito zasidramo.

Danes 7 zaposlenih na 80 m2 oskrbuje 800 kupcev. Na področju kemikalij smo postali najpomembnejši dobavitelj v Bosni in Hercegovini, vse močnejši položaj imamo tudi na področju laboratorijskih aparatov in diagnostike. Tega uspeha smo zelo veseli in ponosni na našo ekipo: Alena Ćosića, Amino Karić, Arijano Suljagić, Hajrudina Čoka, Ivano Klarić Došlić, Mirelo Vučić in Zerino Bešić, ki pod vodstvom Mihe Završnika uspešno predstavljajo barve Mikro+Polo.

Ob okroglem jubileju smo za naše kupce pripravili večer sproščenega druženja ob glasbi, stand-up nastopih, seveda nista manjkali niti hrana in pijača, v prijetnem tradicionalnem ambientu Malega muzeja na obali reke Miljacke. Sarajevo je še vedno čarobno, postreglo nam je s soncem in prijetnimi temperaturami. Čevapčiči in baklave na Baščaršiji so še vedno enako okusne.

Utrinke srečanja predstavljajo spodnje fotografije.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.