Novice in dogodki

Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva

30.11.2018

Letos smo se prvič vključili v projekt Gospodarske zbornice Slovenije Dan odprtih vrat, v okviru katerega v podjetjih devetošolkam in devetošolcem ter njihovim staršem predstavimo nekaj poklicev, ki jih opravljajo zaposleni pri nas. Tako smo 3 mladim in njihovim staršem predstavili naše podjetje, naše sodelavke in sodelavci pa so jim opisali svoje delo na delovnih mestih priprave proizvodnje (profil: lesar), monter, prodajni predstavnik, grafični oblikovalec in mednarodni logist. Po predstavitvah smo jim pripravili še ogled naše proizvodnje in demo laboratorija. Tukaj nas je na koncu presenetila miška, ki je bila tako prezebla, da ni mogla niti zbežati tako hitro, kot bi pričakovali. In nihče od prisotnih ni cvileč pobegnil pred njo.

Obiskovalci so bili z videnim in slišanim zelo zadovoljni (vsi so prišli iz krajev iz Štajerske). Žal se ob 11 prijavljenih kar 8 otrok s starši ogleda in predstavitve ni udeležilo. Želimo si, da bi našli način, da bi v prihodnje poskrbeli za več resnosti pri prijavah in udeležbi, saj je škoda, da se v podjetjih pripravimo in izvajamo takšne aktivnosti, tistih, ki naj bi imeli interes za te vsebine, pa ni na dogodek, za katerega so se prijavili.

A kot je rekla ena od mam: zato smo se pa tistim, ki so prišli, bolj posvetili. In tisti, ki pridejo, so vedno pravi. Bilo nam je v veselje!

In še mnenje druge mame: "Hvala za včerajšnjo enkratno predstavitev podjetja. Res je, da je bil sin na predstavitvi zadržan (pač takšna čudna leta), po poti domov pa je pokazal svoje  navdušenje. Ker ima kar velike težave z odločitvijo kam naprej po OŠ, sem prepričana, da so mu bili vaši sodelavci v veliko pomoč."
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.