Novice in dogodki

Mikro+Polo na Dnevih ravnateljev osnovnih in srednjih šol

24.11.2018

Letos smo se prvič predstavili na Dnevih ravnateljev osnovnih in srednjih šol, ki jih v začetku in v sredini novembra organizira Šola za ravnatelje v Portorožu. Osredotočili smo se na naše družbeno odgovorne vsebine, ki jih ponujamo zadnji triadi osnovnih šol in srednjim šolam, ki imajo v programu kemijo oz. biologijo: brezplačne periodne sisteme, možnost izvedbe naravoslovnih dni v našem podjetju s praktičnimi delavnicami in za osnovne šole še nagradni video natečaj #KemijaJeZakon, ki ga izvajamo že četrto leto.

Z odzivi, predvsem ravnateljic in ravnateljev osnovnih šol, smo lahko zelo zadovoljni. Kar nekaj jih z našo ponudbo še ni bilo seznanjenih in so bili zelo zadovoljni. Pri ravnateljih/cah srednjih šol je bil interes manjši, kar je bilo glede na to, da vsi v programih nimajo naravoslovnih predmetov, tudi pričakovati. So pa naši naravoslovni dnevi pri tistih, ki zanje še niso slišali, zbudili kar nekaj zanimanja – torej lahko računamo na več obiskov iz srednjih šol v prihodnjih letih …


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.