Novice in dogodki

Ko je božič, naj bo božič za vse!

19.12.2018

V našem podjetju v zadnjem času gostimo same zanimive goste: v novembru so naše podjetje za en dan prevzeli otroci, ki jih je obiskal celo sam predsednik države, v torek, 18. decembra pa je naše vrste je okrepila Natalija Veronik iz Radia City Maribor.

V okviru akcije »Ko je božič, naj bo božič za vse«, pri kateri sodelujemo že vrsto let, se je cel dopoldan javljala v eter in sporočala, kaj počne pri nas. Pri obveščanju javnosti so ji pomagali Marko iz marketinga, Jure, direktor programa Lab Interior in Bogo, vodja proizvodnje v Lab Interiorju, ki ji je tudi predstavil vse faze naše proizvodnje in skrbel, da je vse potekalo po načrtih in brez nezgod.

Sodelavci v proizvodnji so bili navdušeni nad novo sodelavko, ona pa nad dejstvom, da je na avtomatski žagi ohranila cele vse prste. V zadnje poročanje se je vključil tudi naš direktor Marko. Natalijo smo celo in zdravo, po dobri malici v naši jedilnici, vrnili nazaj Radiu City. Takšnih gostov si v podjetju želimo še več!
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.