Novice in dogodki

Mikro+Polo - Starejšim prijazno podjetje!

29.3.2019

Nismo samo mladi (tudi po srcu), ampak tudi starejšim zaposlenim prijazni!


Sodelovali smo na natečaju Zlata nit 2018. Med srednje velikimi podjetji smo se uvrstili nad povprečje 30 podjetij, ki so v akciji sodelovala (prijavljajo se seveda samo tista podjetja, ki verjamejo, da so dobri zaposlovalci). Žal letos to ni zadostovalo za finale. 

V sklopu Zlate niti je v sodelovanju z Javnim štipendijskim, razvojnim, invalidskim in preživninskim skladom potekala tudi akcija prepoznavanja dobrih praks podjetij, ki sodelujejo v projektu ASI - starejši, z leti se vedno zavzeti. Našo prakso smo na dopoldanski konferenci Zlata nit tudi predstavili med Zlatimi praksami. In MIKRO+POLO je (z 10 ostalimi podjetji) dobil priznanje STAREJŠIM PRIJAZNO PODJETJE

Na večernem gala delu so organizatorji, časnik Dnevnik in Mediade s partnerji, podelili nagrade Zlata nit najboljšim zaposlovalcem in tudi posebna priznanja za najboljše projekte ASI. Presenečen, ponosen in srečen je naš direktor Marko ponovno stal na odru in iz rok ministrice za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, mag. Ksenije Klampfer, prejel še POSEBNO PRIZNANJE STAREJŠIM PRIJAZNO PODJETJE.

MIKRO+POLO je zmagal v kategoriji srednje velikih podjetij. 


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.