Novice in dogodki

Lepo je, ko se poslovni partnerji spoznajo "od blizu"

15.4.2019

V petek, 12. aprila 2019, smo gostili predstavnice in predstavnike Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo Ljubljana, s katero že vrsto let odlično sodelujemo, na čelu z dekanom prof. dr. Jurijem Svetetom. Predstavili smo jim naše podjetje, ki so si ga tudi ogledali, po malici v naši jedilnici pa smo jih odpeljali še na ogled Maribora z vlakcem Jurček.

Veseli nas, da smo se lahko z enim naših pomembnih kupcev seznanili »od blizu«. Pozitivno klimo in navdušenje je bilo čutiti ves čas obiska, veliko gostov je povedalo, da je lahko žal vsem, ki se te ekskurzije niso udeležili.

Obisk smo z gosti, kot se za Maribor spodobi, zaključili pri Stari trti, kjer smo jih pred odhodom še pogostili s kozarčkom pristne štajerske kapljice.

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.