Novice in dogodki

Pegasusova okrogla miza Pogum šteje

20.5.2019

Za dolgoročen uspeh podjetja je nujno preseganje globoko zakoreninjenih lastnih in družbenih prepričanj. V Mikro+Polo smo to že večkrat dokazali, na različne načine. Naš direktor Marko Podgornik je bil skupaj s še dvema podjetnikoma, Davidom Kozincem iz vinske kleti Kozinc in Matejem Fegušem iz podjetja Donar gost omizja, ki sta ga organizirala Spirit Slovenija in podjetniški center Pegasus. Gostom okrogle mize je bilo skupno, da so imeli dovolj poguma, da so stopili iz začrtanih okvirjev in spremenili zakoreninjena prepričanja, ki pogosto ovirajo uspeh podjetja in zmanjšujejo zadovoljstvo zaposlenih.

David Kozinc je iz bele frankinje naredil penino, v Mikro+Polo smo uvedli neomejen plačan dopust za vse zaposlene, v podjetju Donar pa so uvedli šesturni delavnik, ki ga sicer uspešno vpeljujejo v Skandinaviji, in so z rezultati več kot zadovoljni.

Vse, kar počnemo v službi za zaposlene, naj prispeva k njihovemu zadovoljstvu, saj bodo posledično tudi bolj zavzeti. Na delu preživimo preveč časa, da bi si lahko privoščili, da nas služba dela nezadovoljne in nesrečne. V Mikro+Polo poleg neomejenega plačanega dopusta omogočamo, da zaposleni na delovni mesto pripeljejo svoje hišne ljubljenčke, otroke, imamo brezplačen zajtrk in malico ter možnost, da nujne zasebne opravke uredimo tudi med delovnim časom.

Veseli nas, da našo skrb za dobro počutje zaposlenih prepoznajo tudi drugi, da smo lahko svojo dobro prakso predstavili tudi predsedniku vlade in že pričakujemo naslednjo pogumno zamisel našega direktorja – poleg tega, da zna prisluhniti idejam zaposlenih (kot je bila denimo ta o neomejenem plačanem dopustu), z različnih druženj z drugimi direktorji in podjetniki vedno prinese kakšno novo zamisel.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.