Novice in dogodki

Seminar "Plinska kromatografija"

16.5.2019

V torek, 14. maja 2019, smo naše stranke povabili na brezplačno usposabljanje s področja plinske kromatografije. Da je tema »vroča«, smo vedeli, ko smo v enem dnevu zapolnili razpoložljiva mesta.

Predaval je Jaap de Zeeuw iz podjetja Restek, specialist za področje plinske kromatografije s skoraj 40-letnimi izkušnjami, ki predava v podjetjih in na konferencah po celem svetu. Na enodnevnem seminarju se je 36 udeleženk in udeležencev iz 17 podjetij za ogrevanje »ponovilo« injekcijske tehnike in izbiro kolon, v nadaljevanju pa so se seznanili z optimizacijo oz. pospeševanjem separacije spojin brez uporabe GC aparata s pomočjo brezplačnega software programa, skrajševanjem časa za analizo in reševanjem težav pri izvajanju postopkov plinske kromatografije. Po prvih odzivih so bili prisotni s seminarjem zelo zadovoljni.

Škoda, da je gospod de Zeeuw »razprodan«, sicer bi lahko ta seminar ponovili vsaj še dvakrat. :-)
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.