Novice in dogodki

V ritmih smo oživljali odpadni material

3.6.2019

Letošnji Teambuilding smo posvetili nekaj temam: medgeneracijskemu sodelovanju, timskemu delu in recikliranju. Za piko na i smo izpolnili obljubo našim otrokom, ki smo jo dali novembra, ko so otroci za en dan prevzeli oblast v podjetju in predlagali, da organiziramo družinski piknik.

Kaj vse smo počeli? Najprej smo v (zelo) mešanih timih (po starosti, po spolu in po področju dela v Mikro+Polo) iz odpadnih materialov, pretežno kartona, pa tudi plastike in stekla, izdelovali igrače za bodočo igralno sobo, ki smo jo prav tako obljubili otrokom. Izdelali smo jih toliko, da jih bomo najbrž nekaj poklonili kakšnemu vrtcu – po tem, ko jih bomo nekaj časa razstavili v naših prostorih. Tudi nekateri bolj skeptični so bili na koncu presenečeni, kaj vse lahko naredimo v dveh urah. Predstavitve izdelkov, čeprav improvizirane na licu mesta, so bile enako ustvarjalne in duhovite – tudi marketing nam ni tuj. Da je delo teklo v dobrem vzdušju, so skrbeli vodje in direktorji, ki so skupinam stregli pijačo – seveda brezalkoholno, kot se spodobi za delovni dan.

Po malici smo združili sile in pod mentorstvom Primoža iz kolektiva Strojmachine skupinsko bobnali. Energija je bila neverjetna, Primož pa neprekosljiv vodja. Nasmejani obrazi in veliko udeležencev, ki so hoteli po zaključku poklepetati z njim, so povedali vse.

Po zaključku »delovnega dela« smo pripravili vse za naše družine – velika napihljiva igrala, Paeyball mizice za družabni šport, žoge, loparje za badminton, balone za dekoracijo… naši gostitelji pa so spet poskrbeli za naše želodčke in nas nahranili z žar specialitetami. Družili smo se do teme. Še posebej nas veseli, da so bili z nami tudi predstavniki našega hčerinskega podjetja iz Sarajeva, prav tako z družinami.

Nekaj utrinkov vseh aktivnosti si lahko ogledate v galeriji.

Teambuilding in dve delavnici, na katerih bomo analizirali naše medgeneracijsko sodelovanje in timsko delo, smo izpeljali in sofinancirali v okviru projekta ASI.Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.