Novice in dogodki

Usposobljena prva generacija internih mentorjev

11.6.2019

Po dvomesečnem usposabljanju, ki smo ga izpeljali v okviru projekta ASI, smo devetim mentorjem svečano podelili še sklepe o imenovanju za internega mentorja. Začetni odzivi, zagnanost mentorjev in mentorirancev so zelo spodbudni, nekateri mentorji pa delajo že z drugo skupino mentorirancev. Rastemo, in nove sodelavce je potrebno prijazno, spoštljivo, sistematično vpeljati v delo in našo kulturo.

Vzporedno smo pripravili vso interno dokumentacijo (pravilnik, obrazce), ki jo mentorji in mentoriranci potrebujejo za uspešno delo.

Projekt ASI pod okriljem Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije sofinancirata Evropski socialni sklad ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.