Novice in dogodki

Mikro+Polo imenovan za "nacionalnega zmagovalca" v prestižnem evropskem tekmovanju

13.9.2019

Podjetje MIKRO+POLO, vodilni slovenski dobavitelj izdelkov za laboratorij, je bilo imenovano za "nacionalnega zmagovalca" Evropskih poslovnih nagrad (European Business Awards) 2019, enem največjih svetovnih poslovnih tekmovanj.

Na seznamu podjetij, ki dosegajo poslovno odličnost, je bilo podjetje MIKRO+POLO izbrano med 2.753 podjetji, imenovanimi "Ones to Watch", in sicer s strani skupine neodvisnih sodnikov, ki vključuje poslovne voditelje, politike in znanstvenike. Podjetje, ki ima 115 zaposlenih, je bilo prepoznano kot najboljše slovensko podjetje v kategoriji razvoja delovnega okolja in zaposlenih ter bo Slovenijo predstavljalo v finalni fazi tekmovanja.

Adrian Tripp, izvršni direktor tekmovanja, je dejal: "To je pomemben dosežek in podjetje MIKRO+POLO je izjemen vodja na svojem področju. Izbira za nacionalnega zmagovalca pomeni, da podjetje pokaže veliko inovativnosti, etike in uspeha ter je eno najboljših podjetij v Evropi."

Zadnji krog ocenjevanja z gala slovesnostjo bo potekal v Varšavi na Poljskem, in sicer 3. in 4. decembra letos, kjer bodo podeljene tudi vse nagrade tega prestižnega poslovnega tekmovanja.   

Tekmovanje za Evropske poslovne nagrade poteka že 12. zapored, njegov glavni namen pa je razvoj močnejše in uspešnejše poslovne skupnosti v Evropi. Letos je žirija obravnavala več kot 120.000 podjetij iz 33 držav. 


Za dodatne informacije, sporočila za medije in intervjuje smo vam na voljo na e-poštnem naslovu ali na telefonski številki 02 61 433 97.Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.