Novice in dogodki

Rezultati nagradne ankete o e-novičkah

14.10.2019

V septembru smo naše kupce povprašali, kako so zadovoljni z našimi e-novičkami, kaj pogrešajo in česa si želijo. Za motivacijo smo tistim, ki so bili pripravljeni izpolniti našo anketo, ponudili 3 lepe nagrade: vikend paket za dva v čudovitem bivšem benediktinskem samostanu, ki je danes hotel Adria Convent v Ankaranu, Ipad in adrenalinski spust po zip line s planiške velikanke za dva.

Prejeli smo skoraj 500 odgovorov in vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za njihov čas, njihovo mnenje in sodelovanje.

85 % sodelujočih se je odločilo za sodelovanje v nagradnem žrebu, ki je bil najbolj naklonjen:

1. Petri Premrl iz Trnovega pri Gorici, ki se bo razvajala na vikend paketu za 2 osebi v hotelu Adria Convent v Ankaranu

2. Tjaši Debevec iz Borovnice – z novim Ipadom se bo povezovala s svetom.

3. adrenalinsko izkušnjo na Zip-linu s planiške velikanke za 2 osebi pa bo imela priložnost doživeti Marija Deurič iz Postojne.

Nagrajenke bodo svoje nagrade prejele po pošti oz. po mailu.

Iskrene čestitke!
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.