Novice in dogodki

Vzorčenje vod na FKKT Maribor

11.11.2019

V letošnjem šolskem letu smo uvedli novo dejavnost: na različnih fakultetah, kjer za to izkažejo zanimanje, organiziramo krajše delavnice, na katerih predstavljamo različne postopke, ki se izvajajo v praksi v laboratorijih. Vsebine smo določili glede na želje in potrebe, ki smo jih zaznali na terenu.

Na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Maribor smo tako 12. novembra 2019 uspešno izpeljali delavnico »vzorčenje vod« za prve letnike kemije in kemijske tehnologije. Zoran in Jan sta predstavila naše podjetje, nato pa še praktično predstavitev izvajanja vzorčenja vod, za kar je naš Zoran pravi ekspert z dolgoletnimi izkušnjami. Delavnica je odlično uspela in študentje s profesorico Ireno Ban na čelu so bili izredno zadovoljni.

To prakso bomo z veseljem nadaljevali tudi na drugih fakultetah.


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.