Novice in dogodki

Mikro+Polo zmagovalec prestižnega evropskega tekmovanja!

5.12.2019

Naše podjetje je med 150.000 podjetji iz 33 držav postalo evropski zmagovalec prestižnega poslovnega tekmovanja European Business Awards v kategoriji "The Workplace and People Development". Zmagovalce so razglasili 4. decembra 2019 na ekskluzivni podelitvi nagrad v Varšavi.  

Dvodnevnega zaključka najprestižnejšega evropskega poslovnega tekmovanja se je udeležilo več kot 500 vodij podjetij, politikov, ambasadorjev in akademikov.

Izvršni direktor Evropskih poslovnih nagrad Adrian Tripp je ocenil, da je podjetje Mikro+Polo z osvojitvijo te prestižne nagrade doseglo zlat standard poslovne odličnosti, saj je »podjetje izjemen primer uspešnega spoprijemanja z izzivi zelo konkurenčnega svetovnega poslovnega okolja, s čimer dosega fenomenalen uspeh in pozitiven doprinos v svet, v katerem živimo.«

V Mikro+Polo smo z inovativnimi in tudi pogumnimi pristopi v odnosu do zaposlenih že v preteklosti dokazali, da je delovno okolje lahko prijetno in sproščeno ter da so to dejavniki, ki dokazano pozitivno vplivajo tudi na poslovno uspešnost podjetja. 

Našim zaposlenim omogočamo, da na delovno mesto pripeljejo svojega hišnega ljubljenčka, koristijo lahko neomejen plačan dopust, zjutraj jim postrežemo z zajtrkom, počitek med delavnikom pa preživijo v prijetnem okolju družabnih prostorov ali si privoščijo sprehod. »Neprecenljivo je videti zadovoljne in nasmejane obraze sodelavcev, ki so pripadni podjetju in prispevajo najpomembnejši del v našo zgodbo o uspehu ter da v celotni Evropi najboljše skrbimo za svoje zaposlene,« je ob tem povedal generalni direktor Marko Podgornik, ki se pri uvajanju novih praks za boljše počutje na delovnem mestu zgleduje po praksah iz drugih držav Evrope. »Zato smo izjemo ponosni, da so prakse, ki jih uvajamo pri nas, prepoznane kot najboljše v evropskem merilu ter da smo Sloveniji priborili to najbolj prestižno poslovno nagrado.«

Glavni namen evropskih poslovnih nagrad je podpirati razvoj močnejše in uspešnejše poslovne skupnosti po vsej Evropi, letos pa je tekmovanje potekalo že dvanajstič zapored.


Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.