Novice in dogodki

Tudi v Mikro+Polo smo podpisali Listino raznolikosti

18.12.2019

Raznolikost v družbi, z doslednim dokazovanjem načel enakosti in vključenosti vseh članov, od nekdaj predstavlja vir napredka in razvoja. Vključujoče upravljanje z raznolikostjo je nagrajeno z boljšo klimo in boljšimi poslovnimi rezultati.

Družba z dovolj posluha za raznolikost, v kateri se zavedamo soodvisnosti in dopolnjevanja, s prevzemanjem odgovornosti za naše vplive, je uspešna ter trajna.

Enako velja tudi za podjetja in organizacije. V Mikro+Polo spoštujemo drugačnosti vseh vrst, kar imamo zapisano v brošurici o naši kulturi »Naša kemija«. Za razvoj delovnega okolja in zaposlenih smo v letu 2019 prejeli Evropsko poslovno nagrado(European Business Award). Smo imetniki certifikatov Družini prijazno podjetje in LGBT prijazno podjetje. Oba smo nadgradili še s podpisom Listine raznolikosti, s čimer smo se zavezali k uresničevanju naslednjih načel:

  1. Razvijamo organizacijsko kulturo, ki temelji na enakih možnostih, vzajemnem spoštovanju, sprejemanju in vključevanju raznolikih zaposlenih. 
  2. Ustvarjamo raznoliko in vključujoče delovno okolje.
  3. Upoštevamo in širimo načela raznolikosti na vseh ravneh organizacije:zavezanost in odgovornost, komuniciranje (znotraj in navzven), biti vzor/zgled.
  4. Prepoznavamo raznolikost strank.
  5. Oblikujemo politiko raznolikosti.
  6. Širimo in komuniciramo svojo zavezanost Listini ter rezultate politike raznolikosti vsem našim deležnikom.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.