Novice in dogodki

Zdaj je čas samo za eno: učinkovito sodelovanje

1.4.2020

Slovenski gospodarstveniki dajejo veliko pobud, prenekatere so že obrodile sadove, s katerimi želijo pomagati pri dobavi prepotrebne zaščitne opreme za zdravstvo in druge službe, ki jo nujno potrebujejo. Pri tem poudarjajo, da je zdaj čas, da stopimo skupaj kot eden.

V tem trenutku na enem mestu, pod okriljem Združenja Manager, GZS, Kluba slovenskih podjetnikov, Britansko-slovenske zbornice in AmCham zbirajo informacije, kaj lahko ponudi poslovna skupnost v boju z epidemijo.

Ste tudi vi med njimi? Sodelujte v anketi.

V Mikro+Polo smo zdravstvu že dobavili prve hitre teste za Covid-19, trudimo se nabaviti dovolj etanola za razkužila in zaščitno opremo (maske, obleke). Verjamemo, da je v tem trenutku naš moto »Vaš partner za laboratorij« še bolj pomemben in da ga s svojo držo in odnosom uresničujemo ne najboljši možen način.

Preberite celoten članek tukaj.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.