Novice in dogodki

Skrbimo za naše moške

27.8.2020

Kako v Mikro+Polo skrbimo za moške, da lahko uskladijo službo in skrb za najbližje?


Usklajevanje poklicnih in zasebnih obveznosti je zakonsko urejeno in marsikje v organizacijah del organizacijske kulture, vendar se pogosto zgodi, da prav to področje ter skrbstvene odgovornosti moških ostanejo spregledane. Da bi pomagali ozavestiti in širiti takšno delovanje v praksi, smo se v Mikro+Polo vključili v mednarodni projekt Men in Care, ki poteka v sedmih evropskih državah in delimo naše izkušnje in dobro prakso.

V podjetju smo gostili raziskovalki Mirovnega inštituta Ljubljana, ki je eden od slovenskih partnerjev v projektu, dr. Živo Humer in dr. Majdo Hrženjak, ki izvajata intervjuje z našimi zaposleni in vodstvom.

Z veseljem bomo preučili dobre prakse v drugih podjetjih in jih vpeljali tudi k nam – in upamo, da bodo naše izkušnje koristile tudi drugim.
Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.