Novice in dogodki

Knjigobežnica - Mikro bukvišče

15.9.2020

V Mikro+Polo nas je kar nekaj strastnih bralcev in knjižnega kotička smo si zaželeli tudi v našem podjetju. Po novem se lahko tudi pri nas pohvalimo s svojo knjigobežnico, ki smo jo poimenovali Mikro+Polo bukvišče (bukvíšče -a s (í) zastar. knjižnica: bukvišče samostana).

To je postaja, kjer si zaposleni lahko izmenjajo svoje knjige in s tem širijo znanje. Seveda stvari ne prepuščamo naključju; tako imamo tudi knjižničarko Majo, ki bo skrbela, da bodo knjige pravilno vodene in bo za rokav pocukala vsakega, ki si bo za knjigo vzel preveč časa.

Kaj knjigobežnice sploh so? Knjigobežnice je skupina za izmenjavo knjig, ki deluje preko več kot 4000 članske skupine na omrežju Facebook in je nastala na pobudo gospe Nine Kožar. Sama ideja prihaja iz ameriške pobude Little free library.

Verjamemo, da od sedaj naprej nihče ne bo imel težav, da bi ne imel na oddihu ali čez vikend kaj dobrega za prebrati. Pri tem pa ne pozabljamo na besede znane pisateljice J.K. Rowling: »Verjamem v čarovnijo, ki se lahko zgodi, ko beremo dobro knjigo.«

Želite izdelke naročiti preko spleta?

> obiščite market.mikro-polo.si >

V spletni aplikaciji predstavljamo skoraj 500.000 izdelkov. Naročilo izdelkov za vaš laboratorij še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.
Še več: za vse spletne nakupe vam zagotavljamo 3% nižje cene!
Z veseljem vam bomo tudi pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si.